Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Βραδινή προβολή Εκτύπωση E-mail
18.11.08

Δεύτερη προβολή του επίμαχου βίντεο της συνάντησης Κουκουβίνου – Καραμπέρη –μεγαλύτερης διάρκειας αυτή τη φορά- παρακολούθησαν αργά το βράδυ της Τρίτης τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής, μετά τη διαπίστωση ότι κατά την πρωινή προβολή το βίντεο που είδαν τα μέλη της Επιτροπής ήταν μειωμένης διάρκειας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τι γυρεύει ο Βαρθολομαίος; Εκτύπωση E-mail
18.11.08

Υποκατάστημά του θεωρεί την Εκκλησία της Ελλάδος!

 Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ... ΑΡΧΙΔΙΑΚΟΝΟ ΤOY

Τη δυσφορία Μητροπολιτών έχει προκαλέσει η στάση του Αρχιεπισκόπου να μετατρέψει, όπως λένε με δόση ειρωνείας, την Εκκλησία της Ελλάδος σε μια ακόμη... επαρχία του Οικουμενικού Θρόνου.

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το DVD,η μάρτυς και ο νομάρχης Εκτύπωση E-mail
17.11.08

Το επίμαχο βίντεο αλλά και την μάρτυρα-κλειδί, Κωνσταντίνα Κάννου,που ήταν παρούσα στη συνάντηση Σωτηροπούλου-Ψωμιάδη αναζητά η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Βατοπεδίου. Καλεί επίσης και τον ίδιο τον Π.Ψωμιάδη.

Τελευταία ανανέωση ( 17.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολυτεχνείο: Η 35η επέτειος της εξέγερσης Εκτύπωση E-mail
17.11.08

Με πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, κορυφώνονται το μεσημέρι οι εκδηλώσεις μνήμης για την 35η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Οι πύλες του Μετσόβειου θα κλείσουν στις 14:00, με την έναρξη της κεντρικής εκδήλωσης και στις 15:00 θα ξεκινήσει η πορεία.

Τελευταία ανανέωση ( 17.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Έξοδος» Καραμανλή... Εκτύπωση E-mail
17.11.08

Τα ρέστα του παίζει –κυριολεκτικά– ο Κώστας Καραμανλής και σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις το διάστημα μέχρι το τέλος του 2008 θα είναι κρίσιμο, καθοριστικό για το αν θα πετύχει έστω μερική αναστροφή του αρνητικότατου κλίματος και για την κυβέρνησή του και για τον ίδιο ή αν θα παγιωθεί το κλίμα αυτό, με αποτέλεσμα μια χωρίς επιστροφή πορεία προς τη συρρίκνωση και την ήττα!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Rassa- del ή Rassa- deal; Εκτύπωση E-mail
17.11.08

Διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ και το όνομά της θυμίζει παπάδες. Πρόκειται για την RASSADEL. Η RASSADEL είναι μια κυπριακή εταιρεία με έναν μέτοχο, διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο. Το όνομα αυτού Άθως Κοιρανίδης. Ο Άθως Κοιρανίδης είναι ο οικονομικός σύμβουλος του ηγούμενου Εφραίμ και η εταιρεία του η RASSADEL επενδύει τα χρήματα της Μονής Βατοπεδίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απόπειρα αυτοκτονίας σε φυλακή Εκτύπωση E-mail
17.11.08

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας ο κρατούμενος, που αποπειράθηκε να απαγχονιστεί με ένα σεντόνι στο κελί του στις φυλακές Δομοκού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η 35η επέτειος του Πολυτεχνείου Εκτύπωση E-mail
16.11.08

Άνοιξαν το πρωί του Σαββάτου οι πύλες του Πολυτεχνείου για τις εκδηλώσεις μνήμης της επετείου της εξέγερσης το Νοέμβρη του 1973. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το μεσημέρι της Δευτέρας με την καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση για τα επιτόκια Εκτύπωση E-mail
16.11.08

«Θα κάνουμε κάθε είδους παρέμβαση, για να διαμορφωθούν χαμηλά επιτόκια και να μην ισχύσουν οι καταχρηστικοί όροι στις τραπεζικές συναλλαγές», τόνισε από την Κοζάνη πρωθυπουργός.

Τελευταία ανανέωση ( 16.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Υπογραφή συμβολαίων - εξπρές Εκτύπωση E-mail
15.11.08

Τους Ε. Μπασιάκο και Π. Δούκα έδειξε ως «εντολείς» των ιερών ανταλλαγών δημόσιας γης προς όφελος της Μονής Βατοπεδίου ο μάρτυρας «κλειδί», δικηγόρος της ΚΕΔ Σταύρος Ζερβουδάκης, ο οποίος με την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή επιβεβαίωσε πως «εκτελούσε άνωθεν εντολές»,

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αλλα μού έλεγαν και άλλα γίνονταν» Εκτύπωση E-mail
15.11.08

Εμμέσως εγκαλεί και τη διοίκηση της ΚΕΔ, δίχως να κατονομάζει τον πρόεδρό της, Κ. Γκράτσιο, αν και τόσο σε επιστολή του, που είδε χθες το φως της δημοσιότητας (στο «Εθνος») όσο και προφορικά χθες στην επιτροπή, υπερασπιζόμενος προφανώς και εαυτόν, δήλωσε πως «όλα τα συμβόλαια είναι τυπικά έγκυρα»

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4670 - 4692 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote